DSC 0887
DSC 0887

Stap 3: Mirom Menen haalt alles thuis op

Mirom Menen komt alle zakken bij jouw thuis ophalen met een kraanwagen. De ophaling zit inbegrepen in de prijs.

De ophaling vraag je aan bij Mirom Menen via telefonische oproep (056/52 81 30). We voorzien de ophaling op een afgesproken dag tussen 7 en 16 uur.

Enkele voorwaarden:

  • Het afval mag niet tegen de gevel geplaatst worden of voetgangers hinderen.
  • De ophaling gebeurt met een vrachtwagen van min. 26 ton met een laadkraan. Om een goede werking van de laadkraan te garanderen, moet er een vrije ruimte zijn van 10 meter boven de plaats waar het afval opgeladen wordt. Dit wil zeggen dat er zich geen elektrische kabels/takken boven het op te halen afval mogen hangen.
  • Het opladen gebeurt vanaf de openbare weg. De ophalers hebben het verbod om woningen te betreden. Er moet voldoende parkeerruimte zijn voor de vrachtwagen (12 meter lengte), zonder hindernissen voor de vrachtwagen of laadkraan. Indien nodig moet de aanvrager een parkeerverbod aanvragen bij de gemeente.
  • Mirom Menen kan bij expliciete vraag van de aanvrager het privéterrein oprijden, indien toegankelijk voor een vrachtwagen van min. 26 ton met een laadkraan. In dat geval kan Mirom Menen niet aansprakelijk gesteld worden bij eventuele schade van het privéterrein.