IMG 20230106 103058
IMG 20230106 103058

Ik wil mijn jaarabonnement voor GFT stopzetten

We vinden het jammer dat je je abonnement wil opzeggen. Hier vind je alle stappen bij het stopzetten van je abonnement.

Verhuis of overlijden

Bij stopzetting van het abonnement bij een verhuis of overlijden verrekenen we het openstaande saldo van het jaarabonnement. Dat doen we vanaf de eerstvolgende maand van de stopzetting. Als je bijvoorbeeld je abonnement stopzet in de maand januari, verrekenen we het saldo vanaf de maand februari. We storten het resterende bedrag terug op het rekeningnummer van de aanvrager en dit na verrekening van een eventuele reinigingskost, ophaalkost en/of kost bij verlies of beschadiging van de rolcontainer. Bewijsstukken (attest van hoofdverblijfplaats, bewijs van woonst, akte van overlijden…) kunnen opgevraagd worden voor we overgaan tot terugbetaling.

Los van een verhuis of overlijden kan je het abonnement stopzetten, maar in dat geval wordt het resterende abonnementsgeld niet terugbetaald.

Terugbrengen of ophalen

De rolcontainer moet teruggebracht worden naar de hoofdzetel van Mirom Menen (Industrielaan 30, 8930 Menen). De abonnementshouder kan dit zelf doen, maar ook een ophaling aan huis is mogelijk. Hiervoor rekenen we een ophaalkost aan van 15 euro. Het terugbrengen of ophalen moet gebeuren binnen één maand na de stopzetting van het abonnement. Belangrijk: de rolcontainer moet helemaal leeg en proper zijn bij teruggave. Bij een ongereinigde container rekenen we 15 euro reinigingskost aan.

Bij rolcontainers met een kantelslot blijft het slot eigendom van de aanvrager en is er geen terugbetaling voorzien.