DSC 0713
DSC 0713

Bedankt voor jullie vertrouwen!

We zeggen het veel te weinig tegen elkaar en daarom beginnen we graag met een welgemeende dankjewel. Dankjewel aan onze inwoners voor jullie vertrouwen in onze organisatie!

Als afvalintercommunale zijn we met Mirom Menen elke dag in de weer met het ophalen en verwerken van jouw huishoudelijk afval. We hebben ophaaldiensten aan huis, zorgen voor een goede werking van onze recyclageparken, sturen een afvalcoach op pad om mensen te helpen sorteren… Het is onze job die we met veel passie en toewijding doen. Het doet ons dan ook enorm veel deugd dat uit een onderzoek blijkt dat heel veel inwoners ons werk appreciëren. Onlangs is er een onderzoek gevoerd naar de werking van alle Vlaamse afvalintercommunales. Uit die enquête leren we dat steeds meer Vlamingen weten waar hun afvalintercommunale voor staat en dat men over het algemeen tevreden is over de huis-aan-huisinzameling en werking van het recyclagepark. Met Mirom Menen krijgen we zelfs de hoogste tevredenheidsscore voor de huis-aan-huisinzameling en ook voor de werking van het recyclagepark behoren we tot de top van Vlaanderen.

Kort op de bal spelen

Dat betekent echter niet dat we nu op onze lauweren gaan rusten. Alles kan altijd beter. We beseffen dat het voor onze inwoners enorm vervelend kan zijn als een restafvalzak om een of andere reden niet meegenomen wordt of als er vragen zijn over wat de correcte sorteeroplossing is van een product. Met Mirom Menen proberen we alvast dichtbij onze inwoners te staan en altijd kort op de bal te spelen om een probleem zo snel mogelijk op te lossen. Heb je een vraag of wil je een melding doen van iets? Je kan ons altijd contacteren!

Contact