Cooke
Cooke

Breng een toestel binnen en win een ticket voor Cooke & Verhulst

Heb je thuis nog toestellen die je niet langer nodig hebt, maar die nog kunnen gebruikt worden? Breng ze dan binnen bij De Kringwinkel in je buurt en schenk ze aan de slachtoffers van de watersnood.

De overstromingen deze zomer hadden een grote impact op velen. Een groot stuk van hun inboedel ging verloren. Daarom willen Recupel en de Kringwinkel, met de steun van Gert Verhulst en James Cooke een actie opzetten om hen opnieuw aan de nodige basisvoorzieningen te helpen. De actie loopt nog tot 14 oktober.

Wat kan je doen?

Check welke ongebruikte maar nog bruikbare toestellen je nog in huis liggen hebt. Breng ze binnen bij je Kringwinkel en vertel dat je je toestel doneert voor dit goede doel. Maak er een foto van en post die met de hashtags #DCVS en #recupel op je sociale media. Leuke extra: 50 deelnemers maken kans op een VIP-ticket in het publiek van De Cooke en Verhulst Show!

Veiligheid voor alles

De Kringwinkels testen of de gedoneerde toestellen nog veilig werken en daarna worden zie via een hulpplatform verdeeld in samenwerking met de lokale OCMW’s. Waterkokers, magnetrons, kookplaten, koelkasten, wasmachines, stofzuigers, zijn allemaal toestellen die op dit moment goed van pas komen. Maar ook kleinere toestellen zoals een tablet, een haardroger of een mixer zijn welkom. Samen hopen we 1.000 toestellen een nieuwe eigenaar te geven.