KRING Klein Gerief Ad Nieuw Logo
KRING Klein Gerief Ad Nieuw Logo

De Kringloopwinkel komt naar jou toe

De Kringloopwinkel en Mirom Menen slaan de handen in elkaar om meer herbruikbare spullen in te zamelen. Op zaterdag 14 mei en zaterdag 21 mei komt De Kringloopwinkel zelfs met een stand naar jouw gemeente waar je herbruikbare spullen kan afgeven.

 

De Kringloopwinkel en Mirom Menen willen samen de afvalberg verkleinen en dat kan door in te zetten op het hergebruik van materiaal. Heb je thuis boeken, een naaimachine of waterkoker die je niet meer gebruikt? Ben je de zolder of kelder aan het opruimen en heb je nog wat herbruikbare spullen liggen? Kom dan met je materiaal langs:

  • op zaterdag 14 mei tussen 9 en 12 uur op de Grote Markt van Menen.
  • op zaterdag 14 mei tussen 13 en 16 uur op de Emiel Hellincklaan in Wervik.
  • op zaterdag 21 mei tussen 9 en 12 uur op de Nieuwe Markt van Wevelgem.

Naast het gratis inzamelpunt krijg je er op de stand ook extra uitleg over hoe we jouw materiaal een tweede leven kunnen geven en op die manier de afvalberg kunnen verkleinen. Onze afvalcoach is er ook aanwezig en geeft uitleg over al jouw sorteer- en afvalvragen.

Kan je op 14 mei of 21 mei niet langskomen? ? Met textiel kan je altijd terecht in De Kringloopwinkel langs de Menenstraat 308 in Wevelgem. Andere herbruikbare goederen zijn welkom in De Kringloopwinkel in de Kortrijkstraat 448 of in de Rijselstraat 1 in Menen.

Wist je dat ook op de recyclageparken van Mirom Menen er overal een inzamelpunt is van De Kringloopwinkel? Perfect herbruikbare spullen zoals fietsen, elektro, speelgoed, hobbymateriaal en klein gerief kan je dus ook altijd brengen naar het recyclagepark. Vraag bij je bezoek alvast meer info aan de parkwachter.