Dag Van De Kringloopwinkel
Dag Van De Kringloopwinkel

Geniet zaterdag van Dag van de Kringloopwinkel

Op zaterdag 22 oktober vindt in de zeven Zuid-West-Vlaamse Kringloopwinkels de Dag van De Kringloopwinkel plaats, de jaarlijkse hoogmis voor alle snuisteraars en liefhebbers van leuke, mooie en betaalbare tweedehandsspullen.

In De Kringloopwinkel vind je altijd tal van leuke spullen, zowel kleren, decoratie, meubelen, boeken, platen… Wat wordt er op 22 oktober dan anders dan anders? Tijdens de Dag van De Kringloopwinkel is het aanbod extra uitgebreid en aantrekkelijk. De voorbije periode werden meer leuke goederen opgespaard, die zaterdag in de winkel worden geplaatst. In de winkels zal je ook themahoekjes waar je niet alleen kan kopen, maar ook inspiratie opdoen. Traditioneel verwachten we tegen openingstijd – om 9u30 en 10u in Menen centrum – opnieuw dichte drommen snuisteraars die er snel willen bij zijn.

Feest

De Kringloopwinkel zorgt ook voor de nodige feeststemming in zijn zeven winkels. In de meeste winkels wordt er een voorleeshoekje voor kinderen ingericht, waar vrijwilligers van de Kortrijkse bibliotheek voorlezen uit boeken uit De Kringloopwinkel. In de winkel van Kortrijk en de twee winkels van Menen speelt er tijdens de namiddag een dj die vinyl platen uit De Kringloopwinkel in zijn set verwerkt. De plaatjes worden achteraf direct te koop aangeboden.