
Ook zin om 508 euro per jaar te besparen?
Red je restjes op een unieke manier!
Gemiddeld gooide een Vlaams huishouden het afgelopen jaar 508 euro aan eetbaar voedsel weg. Dat blijkt uit berekeningen van de OVAM. Tot 8 procent van al het voedsel dat we kopen, gooien we gewoon weg. Dat betekent dat elk jaar liefst 21,84 kilo aan eetbaar voedsel terechtkomt in het restafval. Als je toch voedsel moet weggooien, kan je dit verloren voedsel met GFT-inzameling of thuiscompostering toch nog een tweede leven krijgen. Beter is om je restjes nog gewoon op te eten. Zit jouw koelkast ook vol restjes, overrijpe, half-opgegeten of gewoon vergeten ingrediënten? Dankzij wat-je-nog-liggen-hadGPT krijg je unieke recepten met alles wat jij hebt, zodat je nooit nog iets moet weggooien. Surf snel naar watjenogliggenhad.dekostwinners.be/ en ontdek een geniaal recept met jouw restjes.