Recyclagepark Geluwe
Recyclagepark Geluwe

Recyclagepark Geluwe gesloten van 26 april tot 2 mei

Door een aantal coronagerelateerde afwezigheden gaat het recyclagepark van Geluwe volgende week niet open. Ook het recyclagepark van Gullegem Rijksweg blijft dicht op woensdag 28 april.

De derde coronagolf verstoort de werking van Mirom Menen. Om op elk recyclagepark toch voldoende personeel te kunnen inzetten en een maximale dienstverlening te kunnen aanbieden, is beslist om het recyclagepark van Geluwe te sluiten van maandag 26 april tot en met zondag 2 mei. Concreet komt het neer op vier sluitingsdagen, want op vrijdag is het park altijd gesloten en op zaterdag 1 mei zijn alle recyclageparken dicht voor het Feest van de Arbeid. Alle andere recyclageparken van Mirom Menen – Menen, Lauwe, Gullegem Nijverheidslaan, Gullegem Rijksweg én Wervik blijven gewoon open. Enkel op woensdag 28 april zal het recyclagepark van Gullegem Rijksweg ook uitzonderlijk gesloten zijn.

Op de recyclageparken blijven alle coronamaatregelen gelden. Dat betekent onder meer het verplicht dragen van een mondmasker, afstand houden van bezoekers en parkwachter en een beperking op het aantal bezoekers dat tegelijk op het recyclagepark toegelaten wordt. We vragen om deze maatregelen strikt op te volgen.