Wit Baan Post Vacature Facebook Post
Wit Baan Post Vacature Facebook Post

VACATURE Projectmedewerker openbare netheid

Kom jij het team van Mirom Menen versterken als projectmedewerker openbare netheid met administratieve en organisatorische skills? Solliciteren kan tot 16 april.

‘In de ideale wereld vinden we iemand die op verschillende manieren impact wil hebben op ons lokaal verhaal. Dit kan zowel door het lanceren van sensibiliserende projecten, maar evengoed door sluikstorters te spotten via onze camera’s.’ – Directeur Kristof

Ken je Mirom Menen? Zo’n 83.000 inwoners van Menen, Wevelgem en Wervik rekenen namelijk op ons, wanneer het aankomt op preventie, ophaling en verwerking van hun huishoudelijk afval. Wij baten zes recyclageparken uit en hebben o.a. een eigen transportdienst, alles dus om samen met onze gemeenten de openbare netheid binnen deze drie gemeentes te verzekeren!

In totaal werken we samen met 37 collega’s en hopelijk kunnen we hier binnenkort 38 van maken, want we willen een nieuwe projectmedewerker aanwerven. Nieuwsgierig wat we onder deze rol verstaan?

Projectmedewerker (50%)

Momenteel hebben we het project ‘De Grote Lus’ lopen, een opruimactie die zo’n 92 kilometer bekleedt en waar honderden vrijwilligers aan meedoen. Het is een initiatief waar we zelf heel blij van worden. Als projectmedewerker is het jouw rol om gelijkaardige projecten en initiatieven uit de grond te stampen. Zo sensibiliseren we de inwoners binnen onze gemeentes en zetten we verder in op afvalpreventie en openbare netheid. Binnen deze rol begeleid je ook onze ‘afvalcoach’, samen lanceren jullie creatieve schoolbezoeken, infonamiddagen en lossen jullie gericht afvalvragen van onze inwoners op.

Beheerder van onze alles-spottende camera’s (50%)

Begin dit jaar hebben we het aantal camera’s uitgebreid, zo’n 12 hebben we er nu in eigen beheer. We gebruiken deze camera’s om sluikstorters te spotten en lokaal in te zetten op afvalpreventie en handhaving. Aan de hand van een goed uitgedokterd ‘cameraplan’ zorg je ervoor dat onze camera’s over de drie gemeentes heen roteren. Beeldmateriaal bekijk je zelf, zo kan je sluikstorters betrappen en maak je het dossier over aan de politie voor verdere afhandeling.

Wie is onze ideale nieuwe collega?

 • Je beschikt over een bachelorsdiploma;
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands;
 • Je hebt geen probleem om creatief uit de hoek te komen en bent een echte initiatiefnemer;
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over coachende vaardigheden;
 • Jij hebt de dingen op orde, te allen tijde behoud je het overzicht;
 • Je bent bereid om een opleiding tot GAS-vaststeller te volgen en je kennis bij te spijkeren over relevante afvalwetgevingen.

Wat kunnen wij aanbieden?

 • Een contract van onbepaalde duur. Je kan zelf kiezen of je voltijds of deeltijds (4/5) bij ons aan de slag gaat;
 • Een loon gekoppeld aan onze baremastructuur (B4A/B4B);
 • Kom je uit de privésector? Geen probleem. Bij ons kan je tot 10 jaar anciënniteit meenemen uit een andere sector;
 • 26 verlofdagen met aanvullend verlof op basis van leeftijd, 1 compensatiedag per maand en nog eens 14 feestdagen;
 • Wij hanteren glijdende uren; ideaal voor een evenwichtige work-life-balance;
 • Maaltijdcheques;
 • Fietsvergoeding woon-werkverkeer;
 • Een pensioen- en hospitalisatieverzekering;
 • Een stabiele werkomgeving in een klein, maar fijn team.

Welk parcours moet je hiervoor doorlopen?

Zien we een match op basis van je CV en motivatiebrief? Dan nodigen we je uit voor een preselectiegesprek. Indien er langs beide kanten sprake is van een positieve evaluatie, plannen we op 24 april een jurygesprek in met voorbereidende opdracht.

Interesse? Stuur dan jouw cv + motivatiebrief, samen met een kopie van het vereiste diploma, uiterlijk op 16 april 2023 door naar ons personeelsadvieskantoor Vandelanotte HR Solutions via e-mail naar andy.ide@vdl.be. Meer informatie kan je verkrijgen via 050 17 08 18.

Download de vacature hier